Kategoriler
SİYASET
Referandumda ne oy kullanacaksınız?
Esenspor, iyi 'Nişan' alamadı
İstanbul Süper Amatör Kümede yeni sezona hazırlanan Ayazağa Esenspor, 1. Amatör Küme ekiplerinden Nişantaşıspor'a 3-1 yenilirken, sezon öncesi olumlu sinyal vermedi. Nişantaşı ise futboluyla beğeni topladı.
Karşılaşmanın ilk 10 dakikası etkili olan taraf Esenspor’du. Sağlı-sollu ataklar yapan Yeşil-Beyazlılar bir süre sonra üstünlüğünü yitirdi ve oyuna denge geldi. 40. dakikada Nişantaşı 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Esenspor’da 2. yarıya 3 oyuncu değişikliğiyle başlayan Mahmut Hoca, Erdinç, Nihat ve Enes’in yerlerine Uğur, Ümit ve Halit’i oyuna aldı. Daha atak bir futbol sergileyen Ayazağa Esenspor 76. dakikada sol taraftan Ümit’in getirdiği topta, bu futbolcunun güzel vuruşuyla karşılaşmada 1-1 eşitliği sağladı.
Niaşantaşıspor’da oyuncu değişikliklerinden sonra dengeler yerine oturdu ve Kırmızı-Lacivertliler 80 ve 84. dakikadaki golleri ile karşılaşmayı 3-1 kazandı.
STAT: Ayazağa
AYAZAĞA ESENSPOR: Yavuz, Enes, Çetin, Mesut, Doğukan, Nihat, Erdinç, Mevlüt, Olgun, Cem, Kurtuluş
NİŞANTAŞISPOR: Sezer, Ali, Savaş, Fikret, Mesut, Mehmet, Fatih, Cengiz, Ersel, Şükrü,
Hakan
Maç sonu iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundular.
Bu haber için oy ver
- Ayazağa Mah. Esnaf - Galeri
- Pınar Mah. Esnaf - Galeri
- Reşitpaşa Mah. Esnaf - Galeri
- Ferahevler Mah. Esnaf - Galeri
- GS'li Arda Turan Ayazağa'da
- Cumhuriyet Mh. Esnaf - Galeri
- Pınar Mahallesi dünyaya açılıyor
- Rumelihisarı Esnaf - Galeri
- Derbent Mah. muhtarı Metin Ateş
- Köroğlu Mobilya ile evinizi yenileyin






Yorumlar (0 Yorum Eklendi):
Yorumunuzu Ekleyin